The_Mentalist Posted April 12 Report Posted April 12 4 minutes ago, Jatka Bandi said: @Keth ni enduku marchipoyavu? Added him uncle Quote
Sucker Posted April 12 Author Report Posted April 12 1 minute ago, Pavanonline said: still -1 RR inka anni win avvali ikadi nundi 🤒 Don't care anna poyyina fight kavali anthe bowling and without head aadali adhi mana target Quote
The_Mentalist Posted April 12 Report Posted April 12 2 minutes ago, Pavanonline said: still -1 RR inka anni win avvali ikadi nundi 🤒 Ikkad nundi anji wins uncle RR will be positive see Quote
perugu_vada Posted April 12 Report Posted April 12 4 minutes ago, The_Mentalist said: 10th position lo etla undali anipisthundhi asal chi @pizzaaddict uncle MI CSK fighting hard .. ma rcb mathram thakkuva ani antuna @LadiesTailor uncle Quote
The_Mentalist Posted April 12 Report Posted April 12 Just now, perugu_vada said: MI CSK fighting hard .. ma rcb mathram thakkuva ani antuna @LadiesTailor uncle Next valle poyedhi Quote
The_Mentalist Posted April 12 Report Posted April 12 Arey punjabis urkondi ma meedha paga antha RCB meedha thirchukondi @LadiesTailor uncle ok kadha Quote
perugu_vada Posted April 12 Report Posted April 12 Next game vs MI at Mumbai .. Inko batting paradise Quote
DuvvaAbbulu Posted April 12 Report Posted April 12 SRH ante Chalo tho chand thak nahi tho Sham thak Quote
Sucker Posted April 12 Author Report Posted April 12 Just now, perugu_vada said: Next game vs MI at Mumbai .. Inko batting paradise Shami ganni lepi 10ngali vuncle inko bowler vavina max 50 isthadu maree 70 kaadhu Quote
perugu_vada Posted April 12 Report Posted April 12 Just now, Sucker said: All fine .. we look both versions of both beauties Quote
The_Mentalist Posted April 12 Report Posted April 12 Arey abhi ga 141 endhi ra kodhari over all season total score ra adhi @Kethuncle @pizzaaddict uncle 2 Quote
Recommended Posts