Ramcha Posted January 5 Report Posted January 5 Anyayam ga ma rohit bhai ni tesaru kada ra e moggo team tho em chestaru Quote
Naaperushiva Posted January 5 Report Posted January 5 Amma dhenemma batthayo intha easy gaa kottesaaru Quote
halwafan Posted January 5 Report Posted January 5 4 minutes ago, BattalaSathi said: 1-3 loss to Aus. Iga salla badandi. WTC final ledu bongu ledu. Anni pattukuni IPL kosam wait sedham. Veella mokal manda. Malle veellaki Kingu/Bongu ani edava nick names we are Brazil of cricket teams ankul.. full individual talents, kani team gelavadu.. 1 Quote
VictoryTDP Posted January 5 Report Posted January 5 2 minutes ago, The_Mentalist said: Yattitude nibba star Bring back Ravi Shastri Quote
TuesdayStories Posted January 5 Report Posted January 5 @Suckeranna drayer lagesadu @islandermelliga Quote
TuesdayStories Posted January 5 Report Posted January 5 3 minutes ago, The_Mentalist said: Yattitude nibba star Ma vvs laxman ne chala best kadhayya 1 Quote
The_Mentalist Posted January 5 Report Posted January 5 1 minute ago, VictoryTDP said: Bring back Ravi Shastri Out dated we need someone who has some patience like vvs or some foreign coach Quote
The_Mentalist Posted January 5 Report Posted January 5 Just now, TuesdayStories said: Ma vvs laxman ne chala best kadhayya 1000% I agree on this Quote
Ramcha Posted January 5 Report Posted January 5 Ayina overpitch esi easy ga 10 4s wides 2 4s adedo target 460 laga Quote
TuesdayStories Posted January 5 Report Posted January 5 2 minutes ago, The_Mentalist said: 1000% I agree on this Veedu test coaching ki vachi vvs ni 20-20 ki pampadu ade pedda bokka Quote
The_Mentalist Posted January 5 Report Posted January 5 3 minutes ago, TuesdayStories said: Veedu test coaching ki vachi vvs ni 20-20 ki pampadu ade pedda bokka Next series ki marchesthar see Quote
TuesdayStories Posted January 5 Report Posted January 5 Just now, The_Mentalist said: Next series ki marchesthar see Hmm maa sehwag bhai aina tesukurandira 20-20 format ki Quote
Recommended Posts