pichukgudu Posted February 23 Report Posted February 23 10 minutes ago, LadiesTailor said: Choostunnavu gaaa mee king prathapam… ee tournament ki okati chalu anatavu aithe !!!! upcoming matches baaram migatha 10 players meedhe na aithe ?? 😂 Quote
LadiesTailor Posted February 23 Report Posted February 23 4 minutes ago, Keth said: ha anna ne badhulu nenu cover chesale king kohli returns!! Thanks anna Quote
islander Posted February 23 Report Posted February 23 Mingey ra Shreyas ga..ma King ki 100 chance lekunda chedam ankunava aa musti naayala Quote
LadiesTailor Posted February 23 Report Posted February 23 Hardik gaadu IN…. Maa kohli century lite Inka 😜😜😜 Quote
LadiesTailor Posted February 23 Report Posted February 23 Just now, islander said: Mingey ra Shreyas ga..ma King ki 100 chance lekunda chedam ankunava aa musti naayala Hardik gaadu vachadu anna.. no hopes Quote
The_Mentalist Posted February 23 Report Posted February 23 Just now, LadiesTailor said: Hardik gaadu IN…. Maa kohli century lite Inka 😜😜😜 Ayya cha iyer ga hand ichav ga kohli should speed up 1 Quote
islander Posted February 23 Report Posted February 23 Just now, LadiesTailor said: Hardik gaadu IN…. Maa kohli century lite Inka 😜😜😜 Idantha Rohit gadu kutra anna 1 Quote
The_Mentalist Posted February 23 Report Posted February 23 Orey hardik ha ni bathuku la katte ni ayya 1 Quote
Keth Posted February 23 Report Posted February 23 1 minute ago, islander said: Ee bokka lo Pak team meeda evadaina gelipistadu anna..King 💯 kodthada ledha anedhe matter ikada anna chusukundam next meethone me pethapamo ma pathapamo india lo kaadu, eesari dubai lo dabidi dibide meeku Quote
Keth Posted February 23 Report Posted February 23 2 minutes ago, islander said: Mingey ra Shreyas ga..ma King ki 100 chance lekunda chedam ankunava aa musti naayala insider info hardik sent ahead of rahul/axar to stop kohlis 100, so that he is gonna score 100 in next match @LadiesTailor 1 Quote
LadiesTailor Posted February 23 Report Posted February 23 1 minute ago, The_Mentalist said: Orey hardik ha ni bathuku la katte ni ayya Yeah worst gaadu veedu Quote
LadiesTailor Posted February 23 Report Posted February 23 Just now, Keth said: insider info hardik sent ahead of rahul/axar to stop kohlis 100, so that he is gonna score 100 in next match @LadiesTailor Even crowd wants Hardik out of strike.. Quote
The_Mentalist Posted February 23 Report Posted February 23 Hardik gadu pakka edjo bad nakshatram lo putti untad andhar ni peedinchuku thintunnadu eedu rey papam ra vadi 100 kani bey Quote
Recommended Posts