Sucker Posted April 14 Author Report Posted April 14 Dew vachindhi idhi kuda chase cheyyakunte walk over cheyandi ee season @pizzaaddict Quote
Sucker Posted April 14 Author Report Posted April 14 WhatsApp or text cheskoni savochu kadha ra feellam tho Quote
bithrisathiiiii Posted April 14 Report Posted April 14 6 minutes ago, Sucker said: Shaik Rasheed mana Telugu anta ne kadha same undi vadi batting ruthuraj laga Quote
LadiesTailor Posted April 14 Report Posted April 14 166 chennai kosame ee target set chesina Goanka batch 😜😜 Quote
bithrisathiiiii Posted April 14 Report Posted April 14 7 minutes ago, pizzaaddict said: Guntur lo born as per Wikipedia. Kotha valalni encourage cheyaru ani blame chesaru Dhoni ni Nuvvu , @perugu_vada 5 minutes ago, Sucker said: 2 years traveled anta team tho veedu ma cousin vall frd koduku anna 1 1 Quote
bithrisathiiiii Posted April 14 Report Posted April 14 Just now, bithrisathiiiii said: veedu ma cousin vall frd koduku anna he wanted to coach undi Dhoni and Dravid and finally choose csk ani cheparu, DRavid Son is direct competition ani cheputunde Quote
Sucker Posted April 14 Author Report Posted April 14 6 minutes ago, bithrisathiiiii said: veedu ma cousin vall frd koduku anna Hope he shines Quote
bithrisathiiiii Posted April 14 Report Posted April 14 Just now, Sucker said: Hope he shines ya ade antunnde, chance kosam wait chestunnadu ani. Quote
bithrisathiiiii Posted April 14 Report Posted April 14 2 minutes ago, Sucker said: @pizzaaddictare you happy now easy win for csk, dhoni magic ani start chestaru chudu nuvvu Quote
Sucker Posted April 14 Author Report Posted April 14 Just now, bithrisathiiiii said: easy win for csk, dhoni magic ani start chestaru chudu nuvvu Thappadhu Manaki Quote
pizzaaddict Posted April 14 Report Posted April 14 18 minutes ago, bithrisathiiiii said: veedu ma cousin vall frd koduku anna Nice kadha Quote
pizzaaddict Posted April 14 Report Posted April 14 9 minutes ago, Sucker said: @pizzaaddictare you happy now Prasthu thaniki, rachin fork lokinvastey good Quote
pizzaaddict Posted April 14 Report Posted April 14 12 minutes ago, bithrisathiiiii said: ya ade antunnde, chance kosam wait chestunnadu ani. Hope it will be a good starting point , batting baga chesadu ga . Score choosa . Nenu batting choodaledhu Quote
Recommended Posts