pizzaaddict Posted April 25 Report Posted April 25 Just now, Sucker said: Min 160 kodtharu SRH max 110 ki pack up 140 ki pack up anukuntuna memu Quote
Sucker Posted April 25 Author Report Posted April 25 Just now, perugu_vada said: All out chesi mingandeha.. 10th position lo unnollatho enti sodhi 160 easy peasy Quote
pizzaaddict Posted April 25 Report Posted April 25 1 minute ago, perugu_vada said: All out chesi mingandeha.. 10th position lo unnollatho enti sodhi Dhoni antey vachestav Quote
perugu_vada Posted April 25 Report Posted April 25 Dayachesi ah Unadkat gadiki 20th over ivvakandi.. Dhobi gadiki easy peasy vadi bowling Quote
pizzaaddict Posted April 25 Report Posted April 25 37 minutes ago, Hitman said: CSK ki 1st Place confirmed anukunta... Ayitey win avali ledha bottom lo undali Maa philosophy Quote
Sucker Posted April 25 Author Report Posted April 25 Just now, pizzaaddict said: 140 ki pack up anukuntuna memu Just wait and watch ivvala SRH mogudu Deepak Hooda variety ga like V Iyer Quote
pizzaaddict Posted April 25 Report Posted April 25 Just now, bithrisathiiiii said: @pizzaaddict anna me dhoni vachadu Choostuna. Big innings adali iyala Quote
pizzaaddict Posted April 25 Report Posted April 25 Just now, bithrisathiiiii said: @pizzaaddict anna me dhoni vachadu Four Quote
The_Mentalist Posted April 25 Report Posted April 25 4 minutes ago, pizzaaddict said: Dube okkatey hope Meeru 10 overs lo kodataru emo score Antha ledhu ma batting meedha nammakam ledhu maku Quote
pizzaaddict Posted April 25 Report Posted April 25 1 minute ago, The_Mentalist said: Dhoni ki 50 isthar emo ma ollu thu Koditey super Quote
pizzaaddict Posted April 25 Report Posted April 25 2 minutes ago, The_Mentalist said: Dhoni ki 50 isthar emo ma ollu thu Ayana crease lo untey okka dhairyam csk ki. Untey kodatadu ani Quote
Recommended Posts