mustang302 Posted April 8 Report Posted April 8 Rei “king” kohli” fans, innings antae idhi, wadhera 19 balls 53 runs .42 balls lo 67 runs kaadhu ra hooks. Quote
pizzaaddict Posted April 8 Report Posted April 8 Just now, Sucker said: Congratulations @pizzaaddict Wickets padali ga , opener gadu kodutunadu. Ma batting telsindhey ga. Boundary koditey standing ovation ichey stage lo unnam. David single teesinappudu scene la undi Quote
Sucker Posted April 8 Author Report Posted April 8 6 minutes ago, pizzaaddict said: Wickets padali ga , opener gadu kodutunadu. Ma batting telsindhey ga. Boundary koditey standing ovation ichey stage lo unnam. David single teesinappudu scene la undi Quote
Sucker Posted April 8 Author Report Posted April 8 Big win loading @pizzaaddict Social media bandh pettali ivvala Quote
pizzaaddict Posted April 8 Report Posted April 8 1 minute ago, Sucker said: Big win loading @pizzaaddict Social media bandh pettali ivvala Opener wicket padaka matladham Ma vallu sadestaru bowling pitch ayitey Quote
pizzaaddict Posted April 8 Report Posted April 8 13 minutes ago, Sucker said: Congratulations @pizzaaddict Quote
Sucker Posted April 8 Author Report Posted April 8 Aswin gaanni Ala kodthunnaru nduku udhyamam la Quote
pizzaaddict Posted April 8 Report Posted April 8 Just now, Sucker said: Yevadra veedu Cheppa ga , wicket teeyaledhu . 180 plus runs target malla hands up antaru Quote
Sucker Posted April 8 Author Report Posted April 8 Wicket padaggane Dhoni gaadu credit kosam pothunnadu Bowler dhaggariki Quote
Sucker Posted April 8 Author Report Posted April 8 Pack up ra Punjab. Runs vunnai no wickets variety ga Quote
Recommended Posts