perugu_vada Posted April 19 Report Posted April 19 Figures ni chupinchatledu .. em cameraman ra miru .. encourage talent ya Quote
The_Mentalist Posted April 19 Report Posted April 19 Just now, perugu_vada said: Ah roju ma full support rcb k Vallu vallu fight cheskuntar ippud Quote
perugu_vada Posted April 19 Report Posted April 19 E fills fruke badoni gadu retire out avochu ga Quote
The_Mentalist Posted April 19 Report Posted April 19 1 minute ago, perugu_vada said: E fills fruke badoni gadu retire out avochu ga Mari balls evad waste chesthar uncle? Quote
perugu_vada Posted April 19 Report Posted April 19 Sandeep Sharma gadu mathram racha .. with his pace .. d way he is controlling is great Quote
perugu_vada Posted April 19 Report Posted April 19 1 minute ago, The_Mentalist said: Mari balls evad waste chesthar uncle? Ma thejam Samad ni dhimpandi ani saying @megadheera uncle Quote
perugu_vada Posted April 19 Report Posted April 19 Epudu FairPlay award csk ye na .. laddu lo dhi .. Adhe cup anukuni mingipovali csk Quote
The_Mentalist Posted April 19 Report Posted April 19 1 minute ago, perugu_vada said: Ma thejam Samad ni dhimpandi ani saying @megadheera uncle Vadu last 3 ovrs lo ochi kodthundu Quote
The_Mentalist Posted April 19 Report Posted April 19 8 minutes ago, Sucker said: Seriously idhi truth Quote
perugu_vada Posted April 19 Report Posted April 19 Rey ah ground shots endi ra 190 kottali .. leda biscuit with this LSG bowling Quote
The_Mentalist Posted April 19 Report Posted April 19 Ee miller gadu 20th ovr varaku bat open cheyadu Quote
perugu_vada Posted April 19 Report Posted April 19 Dhobi chekkina silpam ra Deshpande .. andhu k he is excelling ani saying @pizzaaddict uncle Quote
pizzaaddict Posted April 19 Report Posted April 19 30 minutes ago, The_Mentalist said: Ledhu uncle ladies also didn’t win ah roju pedhayana ni ala edipincharu and last lo shake hand ivvakunda celebrated adhe paapam suttukundhi to that stadium appatnundi no wins ani @pizzaaddict uncle antunte vinna Aa simplicity choodandi @perugu_vada uncle vachi scripted ani antadu Quote
pizzaaddict Posted April 19 Report Posted April 19 7 minutes ago, perugu_vada said: Dhobi chekkina silpam ra Deshpande .. Aadhi oka institution Quote
Recommended Posts