JANASENA Posted June 27 Report Posted June 27 15 minutes ago, futureofandhra said: inka us ki ravatam waste unless they r top talent gc radhu citizenship lekapothey inka kashtam Anna nuvvu Top talent aa? Quote
futureofandhra Posted June 27 Report Posted June 27 2 minutes ago, JANASENA said: Anna nuvvu Top talent aa? ayithey ee db lo endhuku vuntanu 2 Quote
JANASENA Posted June 27 Report Posted June 27 2 minutes ago, futureofandhra said: ayithey ee db lo endhuku vuntanu 1 Quote
Raisins_72 Posted June 27 Report Posted June 27 21 minutes ago, JANASENA said: Anna nuvvu Top talent aa? Top Talent lo Cream Layer mana @futureofandhra Anna - mana laanti low talented ppl kosam DB lo sancharisthaa untaadu 😃 Quote
JANASENA Posted June 27 Report Posted June 27 1 hour ago, Raisins_72 said: Top Talent lo Cream Layer mana @futureofandhra Anna - mana laanti low talented ppl kosam DB lo sancharisthaa untaadu 😃 idi matram correct ga cheppav Quote
ARYA Posted June 27 Report Posted June 27 1 hour ago, futureofandhra said: inka us ki ravatam waste unless they r top talent gc radhu citizenship lekapothey inka kashtam inni kastalu padi ikkada undatam deniki...vellipo.. Quote
Anta Assamey Posted June 27 Report Posted June 27 15 minutes ago, ARYA said: inni kastalu padi ikkada undatam deniki...vellipo.. Ante neeku GC vachindi kada ani ma lanti Students ni vellipomantava... Quote
halwafan Posted June 27 Report Posted June 27 ma nephew gadu march lo born and passport also came .. all good I guess? Quote
ARYA Posted June 27 Report Posted June 27 42 minutes ago, Anta Assamey said: Ante neeku GC vachindi kada ani ma lanti Students ni vellipomantava... eppudu thammudu grad avtunnav? ma @psycopk restaurant lo part time chestava? Quote
ARYA Posted June 27 Report Posted June 27 2 hours ago, JANASENA said: Anna nuvvu Top talent aa? yeah jagan gadiki musugu eskoni support cheytam lo top talent Quote
TeluguTexas Posted June 27 Report Posted June 27 3 hours ago, Deadp0ol2 said: inka fully effect lo ki raale. it will take some time. How much time Quote
Anta Assamey Posted June 27 Report Posted June 27 1 minute ago, ARYA said: eppudu thammudu grad avtunnav? ma @psycopk restaurant lo part time chestava? Nenu Graduating in 2027... Quote
ARYA Posted June 27 Report Posted June 27 1 hour ago, Anta Assamey said: Nenu Graduating in 2027... Mari part time ekkada chestunav… Quote
Anta Assamey Posted June 27 Report Posted June 27 2 hours ago, ARYA said: Mari part time ekkada chestunav… University lo ne... Quote
Recommended Posts