Jump to content

zindhabadhhhhhhhhhhhhhhhhhh bhuvaneswariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Recommended Posts

Posted

bhuvaneswari sevalu inka samanya manavudiki kuda andhuthayiiiiiiiiiiii she is politician now........  shakeela kuda vasthe super inka sevaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sevaluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu  priathi priyamaina chennai sambar voteruuuuuuuuuuuuuuuuuu mahaseyu lara me ammylya mina athi pavitramina vote ni bhuvineswariki guddhi mla cheyandiiiiiiiiiiiiiiiiii ma kastalu thirathaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ^^" dancegdb

Posted

bhuvaneswari sevalu inka samanya manavudiki kuda andhuthayiiiiiiiiiiii she is politician now........   shakeela kuda vasthe super inka sevaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sevaluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu  priathi priyamaina chennai sambar voteruuuuuuuuuuuuuuuuuu mahaseyu lara me ammylya mina athi pavitramina vote ni bhuvineswariki guddhi mla cheyandiiiiiiiiiiiiiiiiii ma kastalu thirathaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ^^" dancegdb

you would have said...like this

mee sukhaalu and aasalu teerutaayi.....

wht say!!!

Posted

you would have said...like this

mee sukhaalu and aasalu teerutaayi.....

wht say!!!

lite mama he is just making fun out of her entry into politics ante nothing serious ok naa

Posted

lite mama he is just making fun out of her entry into politics ante nothing serious ok naa

hey you would have mistaken me..

wht i said is

adi pracharaniki vachinappudu

naku vote veste mee sukhaalu and aasalu anni terustanu ani cheptundi ananu..

thts all...  nenu em serious avutanu ee matter lo..

Posted

hey you would have mistaken me..

wht i said is

adi pracharaniki vachinappudu

naku vote veste mee sukhaalu and aasalu anni terustanu ani cheptundi ananu..

thts all...  nenu em serious avutanu ee matter lo..

4izu4m.gif

oh ayithe its my misunderstanding sorry dude

Posted

4izu4m.gif

oh ayithe its my misunderstanding sorry dude

thts ok no srrys btw us... understanding is imp...

• Create New...