Jump to content

Tollywood - Allu Arjun, Mahesh Babu Nd Prabhas

Recommended Posts

Posted

I always feel In Tollywood only 3 actors are Perfect - Allu Arjun, Mahesh Babu nd Prabhas with their acting and action skills.

If you see telugu movies dubbed in Hindi. They love movies from these actors. Kaani Mana Tollywood lo Pawan Kalyan gaadu edoo Thopu ani feel avtadi and nobody cares him outside tollywood. What do you guys think I know Pawan fans get mad but Hajmola Kavo sach ko Hajam karlo....

Posted

I always feel In Tollywood only 3 actors are Perfect - Allu Arjun, Mahesh Babu nd Prabhas with their acting and action skills.

If you see telugu movies dubbed in Hindi. They love movies from these actors. Kaani Mana Tollywood lo Pawan Kalyan gaadu edoo Thopu ani feel avtadi and nobody cares him outside tollywood. What do you guys think I know Pawan fans get mad but Hajmola Kavo sach ko Hajam karlo....

pawanism is beyond bollywood hollywood etc we dont care Powerstar-Pawan-Kalyan-Dance.gif

Posted

pawanism is beyond bollywood hollywood etc we dont care Powerstar-Pawan-Kalyan-Dance.gif

Abba correct JIF vesav Pawan Kalyan ki vaadiki ilanti roles ye set avtay :D

Posted

Abba correct JIF vesav Pawan Kalyan ki vaadiki ilanti roles ye set avtay :D

aadiki ala kudiripoyindile

Posted

bemmi.music.gif

Posted

2087 likes on youtube..... Baadshah dubbed to Hindi....

http://www.youtube.com/watch?v=wjBKH-SwvsM

Posted

PK chesevi anni remakes kada bollywood vallu chuste em anipiyadu

Posted

bhayya...aa PK gadu pedda latukore gadu...mana karma aadu mana TFI lo undatam...No acting talent...no dicussion bhayya...

Posted

2087 likes on youtube..... Baadshah dubbed to Hindi....

http://www.youtube.com/watch?v=wjBKH-SwvsM

Lol

ragada8.gif
Posted

bhayya...aa PK gadu pedda latukore gadu...mana karma aadu mana TFI lo undatam...No acting talent...no dicussion bhayya...

lol fake bob...
  • Create New...