fact_of_the_matter Posted March 2, 2017 Report Posted March 2, 2017 7 minutes ago, chittimallu2 said: emotional ga connect ayyedi ledu support chesedi ledu... nenu chaaran kooda donate cheyyale vallaki.. all im saying is dont talk bad about them... you dont know them or their intentions... there are better things to talk laugh and whine about not even a single person from this db started the discussion against Mrs Srinivas until she came on the platforms like media, blogs and her team's actions on go fund..everyone felt sad about the incident, infact everyone got disappointed..I may not know all their intentions but for sure I know the intention of running the gofund beyond 150K.. Quote
mtkr Posted March 2, 2017 Report Posted March 2, 2017 1 minute ago, Yuvatha said: nee pottti chukka elli nee pottodi G kadugu poo Quote
mtkr Posted March 2, 2017 Report Posted March 2, 2017 2 minutes ago, Chitti_Robo_Rebuilt said: Macchaa bobo unkle... h r uuu Quote
Yuvatha Posted March 2, 2017 Report Posted March 2, 2017 Just now, mtkr said: elli nee pottodi G kadugu poo ma vadu american Quote
Chitti_Robo_Rebuilt Posted March 2, 2017 Report Posted March 2, 2017 1 minute ago, mtkr said: bobo unkle... h r uuu Good uncle endi man ratley Quote
Yuvatha Posted March 2, 2017 Report Posted March 2, 2017 1 minute ago, Chitti_Robo_Rebuilt said: Good uncle endi man ratley yediki ostadendi aadu Quote
mtkr Posted March 2, 2017 Report Posted March 2, 2017 1 minute ago, Yuvatha said: ma vadu american alleluyaa god bless himm.. msp em aina vasthunnava!! Quote
dasara_bullodu Posted March 2, 2017 Report Posted March 2, 2017 Now I understood why our Indians in USA are so passive aggressive Quote
Chitti_Robo_Rebuilt Posted March 2, 2017 Report Posted March 2, 2017 1 minute ago, Yuvatha said: yediki ostadendi aadu emi doing thatha Quote
Yuvatha Posted March 2, 2017 Report Posted March 2, 2017 1 minute ago, mtkr said: alleluyaa god bless himm.. msp em aina vasthunnava!! nuvu ma emina ostunava Quote
mtkr Posted March 2, 2017 Report Posted March 2, 2017 2 minutes ago, Chitti_Robo_Rebuilt said: Good uncle endi man ratley em led mayya... em sangathiii Quote
Yuvatha Posted March 2, 2017 Report Posted March 2, 2017 Just now, Chitti_Robo_Rebuilt said: emi doing thatha mngr oka req signoff ainaka ipudochhu lacha changes chepadu..cheyakunda kurchuna em eekathado chuddam ani Quote
mtkr Posted March 2, 2017 Report Posted March 2, 2017 1 minute ago, Yuvatha said: nuvu ma emina ostunava ee sali ki eedane chethilo pattukoni kurchunna.. inka aada em peekali... ice ammukovaalaa.. Quote
Yuvatha Posted March 2, 2017 Report Posted March 2, 2017 1 minute ago, mtkr said: ee sali ki eedane chethilo pattukoni kurchunna.. inka aada em peekali... ice ammukovaalaa.. ya summer ochina untundi ice kavalsinantha lol...manodi peli eppudu Quote
mtkr Posted March 2, 2017 Report Posted March 2, 2017 2 minutes ago, Yuvatha said: ya summer ochina untundi ice kavalsinantha lol...manodi peli eppudu 5th na.. Quote
Recommended Posts