BostonBullodu Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 Just now, Quickgun_murugan said: Plz. add Silk Smitha Jayamalini Bhanu Priya SriDevi or Change title to Male Dancer... @samaja_varagamana ma deepthi em takkuva chesthadi ani @samaja_varagamana asking.... Quote
ram4a Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 Joo Fans Kante PK fans ekkuva Votelu guddinatlunaru Last option ki. Quote
Quickgun_murugan Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 Just now, BostonBullodu said: ma deepthi em takkuva chesthadi ani @samaja_varagamana asking.... Deepthi hole is very small.. maa team is working on making it big.. she has time.. ani cheppu @samaja_varagamana ki Quote
BostonBullodu Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 Just now, ram4a said: Joo Fans Kante PK fans ekkuva Votelu guddinatlunaru Last option ki. good point. logic undi anduke vachayaa anni votes... Quote
samaja_varagamana Posted June 7, 2017 Author Report Posted June 7, 2017 10 minutes ago, Quickgun_murugan said: Deepthi hole is very small.. maa team is working on making it big.. she has time.. ani cheppu @samaja_varagamana ki Quote
samaja_varagamana Posted June 7, 2017 Author Report Posted June 7, 2017 12 minutes ago, ram4a said: Joo Fans Kante PK fans ekkuva Votelu guddinatlunaru Last option ki. Quote
BostonBullodu Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 10 minutes ago, Quickgun_murugan said: Deepthi hole is very small.. maa team is working on making it big.. she has time.. ani cheppu @samaja_varagamana ki baa @samaja_varagamana nee kashtam paga vadiki kuda rakudaduu Quote
icecreamZ Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 least grace tho same barathapudu vese ma buddodu undaga .....inko best endhuku dhandaga? Quote
samaja_varagamana Posted June 7, 2017 Author Report Posted June 7, 2017 1 minute ago, icecreamZ said: least grace tho same barathapudu vese ma buddodu undaga .....inko best endhuku dhandaga? nee kosame waiting Quote
Quickgun_murugan Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 5 minutes ago, samaja_varagamana said: bro... Quote
Naaperushiva Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 No competition...allu is the best dancer....Jr is the 2nd best i believe... Quote
Naaperushiva Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 1 minute ago, pebby said: where is sirio sirio paatha rojullo baa...ee generation steps ee veru i say...ofcourse ee age lo kooda aa grace evvadu kottaledu Quote
Recommended Posts