Desi_guy Posted March 7, 2019 Report Posted March 7, 2019 35 minutes ago, DrBeta said: http://www.shaadicares.org/calculate-dowry/ Quote
sarita Posted March 7, 2019 Report Posted March 7, 2019 7 minutes ago, DrBeta said: http://www.shaadicares.org/calculate-dowry/ e db lo dowry tesukunta ana valu andaru jail ki velocha? 🤔 isn't it a crime to even have the intent to commit a crime? Quote
Amrita Posted March 7, 2019 Report Posted March 7, 2019 5 minutes ago, Desi_guy said: Hey whats up dude? Long time Quote
Desi_guy Posted March 7, 2019 Report Posted March 7, 2019 Just now, Amrita said: Hey whats up dude? Long time Hello....how r u Quote
Rajugadu Posted March 7, 2019 Report Posted March 7, 2019 1 minute ago, sarita said: e db lo dowry tesukunta ana valu andaru jail ki velocha? 🤔 isn't it a crime to even have the intent to commit a crime? haha, tv9 ad chuyinchu pelli chupulalo katnam teeskune vadu gadiga ani.. but boys are safe here coz ahh katnam ma peru pina emi undadu 1 Quote
Rajugadu Posted March 7, 2019 Report Posted March 7, 2019 15 minutes ago, Waffle said: 40% divorce cases unnai us lo desis lo it depends we cant blame anybody Didn’t understand ba.. Quote
Amrita Posted March 7, 2019 Report Posted March 7, 2019 1 minute ago, Desi_guy said: Hello....how r u I am good. How are you and your ooru? Quote
Rajugadu Posted March 7, 2019 Report Posted March 7, 2019 As I already said this is a never ending thread Quote
Desi_guy Posted March 7, 2019 Report Posted March 7, 2019 4 minutes ago, sarita said: e db lo dowry tesukunta ana valu andaru jail ki velocha? 🤔 isn't it a crime to even have the intent to commit a crime? idi crime kadu...paruvu issue 1 Quote
Desi_guy Posted March 7, 2019 Report Posted March 7, 2019 Just now, Amrita said: I am good. How are you and your ooru? I am good...ma ooru kuda....me nagam ela undi Quote
Rajugadu Posted March 7, 2019 Report Posted March 7, 2019 1 minute ago, Desi_guy said: idi crime kadu...paruvu issue katnam ma abbayiki intha vachindi ma ammayiki memu intha icham ani cheppukodaniki thappa deniki paniki radu adi Quote
Rajugadu Posted March 7, 2019 Report Posted March 7, 2019 6 minutes ago, sarita said: e db lo dowry tesukunta ana valu andaru jail ki velocha? 🤔 isn't it a crime to even have the intent to commit a crime? Auto nadupukone vadiki iythe mee parents dowry ivvaru kada.. pillodi family pillodi status and job anni chese istaru em urike ivvaru antunna @kartheekn Quote
sarita Posted March 7, 2019 Report Posted March 7, 2019 3 minutes ago, Rajugadu said: haha, tv9 ad chuyinchu pelli chupulalo katnam teeskune vadu gadiga ani.. but boys are safe here coz ahh katnam ma peru pina emi undadu tv9 ne direct ga peliste saripotundi pelli chupulalo himself and the whole family can be celebrities for life! Quote
Desi_guy Posted March 7, 2019 Report Posted March 7, 2019 2 minutes ago, Rajugadu said: katnam ma abbayiki intha vachindi ma ammayiki memu intha icham ani cheppukodaniki thappa deniki paniki radu adi Katnam tiskokapothe ammayi cheap ga chusthadi ani anta.... Quote
sarita Posted March 7, 2019 Report Posted March 7, 2019 4 minutes ago, Desi_guy said: idi crime kadu...paruvu issue whoose paruvu? Quote
Recommended Posts