Idassamed Posted April 29, 2019 Report Posted April 29, 2019 Just now, perugu_vada said: Knowledge/wealth emo kani, thaatha ki unna oldage aithe twaragane ochestundi for sure Aithe drop. Quote
Amrita Posted April 29, 2019 Report Posted April 29, 2019 22 minutes ago, perugu_vada said: Nippu lenidhe poga raadhu, pidaka lenidhe purugu vaaladhu ani saying undi mari Lokulu kakulu anna saying kuda undi kada @perugu_vada ? Quote
perugu_vada Posted April 29, 2019 Report Posted April 29, 2019 1 minute ago, Amrita said: Lokulu kakulu anna saying kuda undi kada @perugu_vada ? Kaakulu cockroach lu antunava mi spamsters ni ante Quote
Amrita Posted April 29, 2019 Report Posted April 29, 2019 Just now, perugu_vada said: Kaakulu cockroach lu antunava mi spamsters ni ante Miru pidaka mida purugulu annaru ma team vallani but nenu inka kakulu annanu. Btw ma kakulu drone kakulu Quote
perugu_vada Posted April 29, 2019 Report Posted April 29, 2019 Just now, Amrita said: Miru pidaka mida purugulu annaru ma team vallani but nenu inka kakulu annanu. Btw ma kakulu drone kakulu Nenu ante konkiska gottam gadini u me not same na 1 Quote
tokkalogola Posted April 29, 2019 Report Posted April 29, 2019 5 hours ago, LastManStanding said: At 88 years old, Warren Buffett’s infamous all junk food diet hasn’t slowed him down one bit. The billionaire admitted in an hour-long interview with the Financial Times that he still gulps down five cans of Coca-Cola a day, eats McDonald’s chicken nuggets at least three times a week and loves Dairy Queen ice cream for dessert. musalodu gattode bhayya Quote
Recommended Posts