seal_breaker Posted June 11, 2019 Author Report Posted June 11, 2019 9 minutes ago, motu_patlu said: auntylani 10githe mroddaki ki masth trupthi vuntadi vay...from my personal experience telling Me too less hardwork more pleasure and full cooperation. Sanja aunties are very to find though. DBurutti family have some. Quote
Spartan Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 12 hours ago, perugu_vada said: Who is priya aunty ? @Spartan uncle niku definite ga idea undaale she is darling aunty man.... Mirchi movie lo Richa amma char vesindi Quote
Sarvapindi Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 Bommal lekunda 3 pages daaka poinda threadd....whts happening ..post bommal first Quote
Biskot2 Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 7 minutes ago, Sarvapindi said: Bommal lekunda 3 pages daaka poinda threadd....whts happening ..post bommal first adhey kada Quote
shaw183 Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 ma dost gadu Karnataka lo businessman(diamond&stones exp) ..vadi sarukuu e aunty ...nuv edi adugu cheptadu...dinii topic tappa ..adigite mataa datestadu salegadu Quote
Kuppampsyco Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 Just now, shaw183 said: ma dost gadu Karnataka lo businessman(diamond&stones exp) ..vadi sarukuu e aunty ...nuv edi adugu cheptadu...dinii topic tappa ..adigite mataa datestadu salegadu Why something else..ask priya only na Quote
raaajaaa Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 Prabhas gadu jurri jurri undu inka dintlo rasam unda Quote
nizambadnarsingyadav Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 52 minutes ago, shaw183 said: ma dost gadu Karnataka lo businessman(diamond&stones exp) ..vadi sarukuu e aunty ...nuv edi adugu cheptadu...dinii topic tappa ..adigite mataa datestadu salegadu Baa ...is ur friend college lover of aunty? Quote
shaw183 Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 3 minutes ago, nizambadnarsingyadav said: Baa ...is ur friend college lover of aunty? leduu...kanada serials/movies sarukula tho parichayam ayindi...set chesukunadu... Quote
Recommended Posts