Popular Post RangasthalamRasikudu Posted June 20, 2019 Popular Post Report Posted June 20, 2019 movie is getting unanimous Blockbuster reviews from both critics and chapathi audience. career turning point for Shahid Kapoor. veltunara evaraina ?.. meanwhile na reddy friend okadu bollywood lo kuda ma reddy lu gattiga kottaru.. 2019 year of Reddys anta .. nee yavaaaa @Veeraveera 1 5 Quote
Kuppampsyco Posted June 20, 2019 Report Posted June 20, 2019 2 minutes ago, RangasthalamRasikudu said: movie is getting unanimous Blockbuster reviews from both critics and chapathi audience. career turning point for Shahid Kapoor. veltunara evaraina ?.. meanwhile na reddy friend okadu bollywood lo kuda ma reddy lu gattiga kottaru.. 2019 year of Reddys anta .. nee yavaaaa @Veeraveera Manollu briefing “ramanna chowdary” tho epudo kottam ani 1 Quote
JohnSnow Posted June 20, 2019 Report Posted June 20, 2019 3 minutes ago, RangasthalamRasikudu said: movie is getting unanimous Blockbuster reviews from both critics and chapathi audience. career turning point for Shahid Kapoor. veltunara evaraina ?.. meanwhile na reddy friend okadu bollywood lo kuda ma reddy lu gattiga kottaru.. 2019 year of Reddys anta .. nee yavaaaa @Veeraveera Kiara kiss ki connect ainattu unnaru Quote
RangasthalamRasikudu Posted June 20, 2019 Author Report Posted June 20, 2019 3 minutes ago, JohnSnow said: Kiara kiss ki connect ainattu unnaru baguntadi samaraa adi Quote
Deadp0ol2 Posted June 20, 2019 Report Posted June 20, 2019 xerox copy of AR inka theater la em soostam thi... online lo print oste soosta Quote
JohnSnow Posted June 20, 2019 Report Posted June 20, 2019 6 minutes ago, RangasthalamRasikudu said: baguntadi samaraa adi Expressions modable. 1 Quote
tom bhayya Posted June 20, 2019 Report Posted June 20, 2019 akkada kuda manadhey naa domination antunna @Veeraveera 2 Quote
RangasthalamRasikudu Posted June 20, 2019 Author Report Posted June 20, 2019 6 minutes ago, tom bhayya said: akkada kuda manadhey naa domination antunna @Veeraveera yeah ade ga.. manodu inka aagadu Quote
tom bhayya Posted June 20, 2019 Report Posted June 20, 2019 2 minutes ago, RangasthalamRasikudu said: yeah ade ga.. manodu inka aagadu kickuu raa Quote
Bondu_Babu Posted June 20, 2019 Report Posted June 20, 2019 Kiara scenes kosam waiting online lo eppuu upload chestharoo 😍 Quote
akumm_bakkumm2 Posted June 20, 2019 Report Posted June 20, 2019 1 hour ago, RangasthalamRasikudu said: movie is getting unanimous Blockbuster reviews from both critics and chapathi audience. career turning point for Shahid Kapoor. veltunara evaraina ?.. meanwhile na reddy friend okadu bollywood lo kuda ma reddy lu gattiga kottaru.. 2019 year of Reddys anta .. nee yavaaaa @Veeraveera pichi pakodi gadu... 1 Quote
Captain_nd_Coke Posted June 20, 2019 Report Posted June 20, 2019 1 hour ago, Kuppampsyco said: Manollu briefing “ramanna chowdary” tho epudo kottam ani Samarasimha reddy indrasena reddy chennakesava reddy arjun reddy la to mana reddlam eppudo kottesamu ga brother Quote
user789 Posted June 20, 2019 Report Posted June 20, 2019 1 hour ago, RangasthalamRasikudu said: movie is getting unanimous Blockbuster reviews from both critics and chapathi audience. career turning point for Shahid Kapoor. veltunara evaraina ?.. meanwhile na reddy friend okadu bollywood lo kuda ma reddy lu gattiga kottaru.. 2019 year of Reddys anta .. nee yavaaaa @Veeraveera I will rather watch Telugu version again.. one of the best movie of this decade .. surely in top 3 TFI movies .. Quote
Recommended Posts