kidney Posted October 7, 2019 Report Posted October 7, 2019 1 minute ago, AndhraPickles said: Cop spotted..š Thelusthandhi Samara Quote
AndhraPickles Posted October 7, 2019 Report Posted October 7, 2019 2 minutes ago, kidney said: Thelusthandhi Samara Teliyaali...indra senaa Quote
futureofandhra Posted October 7, 2019 Report Posted October 7, 2019 2 minutes ago, AndhraPickles said: Teliyaali...indra senaa Man marandi Sami Death lo robbery lo prostitution lo caste searching endhuku man Educated ayi vundi ee thinking y Quote
AndhraPickles Posted October 7, 2019 Report Posted October 7, 2019 1 minute ago, futureofandhra said: Man marandi Sami Death lo robbery lo prostitution lo caste searching endhuku man Educated ayi vundi ee thinking y Idi mundu emaindi man...db lo caste equation trigger chesina vallaku cheppu.... Quote
futureofandhra Posted October 7, 2019 Report Posted October 7, 2019 Just now, AndhraPickles said: Idi mundu emaindi man...trigger chesina vallaku cheppu.... Trigger chesina vallakosameyĀ Quote
Sachin200 Posted October 7, 2019 Report Posted October 7, 2019 Oka vella champitey AA abbayi ni ekkada jail or India law ki istara ??Ā Ā Quote
kidney Posted October 7, 2019 Report Posted October 7, 2019 7 minutes ago, Sachin200 said: Oka vella champitey AA abbayi ni ekkada jail or India law ki istara ??Ā Ā USA lo ne. But Suicidal antunnaru... Guilty chances thakkuva Quote
Chinna84 Posted October 7, 2019 Report Posted October 7, 2019 36 minutes ago, Sachin200 said: Oka vella champitey AA abbayi ni ekkada jail or India law ki istara ??Ā Ā Ikkadey.. Quote
sarpa_raju_katre Posted October 7, 2019 Author Report Posted October 7, 2019 1 hour ago, Sachin200 said: Oka vella champitey AA abbayi ni ekkada jail or India law ki istara ??Ā Ā ikadey esi mingutharu Quote
DummyVariable Posted October 7, 2019 Report Posted October 7, 2019 6 hours ago, kidney said: USA lo ne. But Suicidal antunnaru... Guilty chances thakkuva Isnāt it involuntary manslaughter if the husbandās family put pressure on her for dowry? Quote
kidney Posted October 7, 2019 Report Posted October 7, 2019 10 minutes ago, DummyVariable said: Isnāt it involuntary manslaughter if the husbandās family put pressure on her for dowry? If there is No Suicide notes, Around 95% cases were closuded claiming "Depressive Disorders"Ā symptoms or Psychological issues. Quote
Hitman Posted October 7, 2019 Report Posted October 7, 2019 9 hours ago, kidney said: News lo - Athinnti vedimpulu, Dowry case antunnaru ą°Øą±ą°Æą±ą°Æą°¾ą°°ą±ą°ą±ā :Ā ą° ą°®ą±ą°°ą°æą°ą°¾ą°²ą± ą° ą°¤ą±ą°²ą±ą°ą± మహిళ ą° ą°Øą±ą°®ą°¾ą°Øą°¾ą°øą±ą°Ŗą°¦ą°ą°ą°¾ ą°®ą±ą°¤ą°æ ą°ą±ą°ą°¦ą°æą°ą°¦ą°æ. ą° ą°øą°ą°ą°ą°Ø ą°Øą°¾ą°°ą±ą°¤ą±ā ą°ą°°ą±ą°²ą°æą°Øą°¾ą°²ą± ą°ą°¦ą°æą°µą°¾ą°°ą° ą°ą±ą°ą±ą°ą±ą°øą±ą°ą±ą°ą°¦ą°æ. ą°ą°ą° వనిత(38) ą° ą°¤ą±ą°¤ą°æą°ą°ą°æ ą°µą±ą°§ą°æą°ą°Ŗą±ą°²ą± ą°¤ą°¾ą°³ą°²ą±ą° ą°ą±ą°ą°¤ą°ą°¾ą°²ą°ą°ą°¾Ā ą°¹ą±ą°¦ą°°ą°¾ą°¬ą°¾ą°¦ą±āą°²ą±ą°Øą°æ ą°Øą°¾ą°ą±ą°²ą±ā ą°øą°¾ą°Æą°æą°Øą°ą°°ą±āą°²ą± ą°Øą°æą°µą°¾ą°øą°®ą±ą°ą°ą±ą°Øą±ą°Ø ą°¤ą°²ą±ą°²ą°æą°¦ą°ą°”ą±ą°°ą±ą°² ą°µą°¦ą±ą°¦ą± ą°ą°ą°ą±ą°ą°¦ą°æ. ą° ą°Æą°æą°¤ą± ą°ą±ą°²ą± ą°Øą±ą°²ą°²ą± ą°Øą°¾ą°°ą±ą°¤ą±ā ą°ą°°ą±ą°²ą°æą°Øą°¾ą°²ą±ą°Øą°æ ą°ą°°ą±ą°¤ ą°µą°¦ą±ą°¦ą°ą± ą°¤ą°æą°°ą°æą°ą°æą°µą±ą°³ą±ą°²ą°æą°Ŗą±ą°Æą°æą°ą°¦ą°æ. ą° ą°¤ą°°ą±ą°µą°¾ą°¤ 2 ą°Øą±ą°²ą°²ą°Øą±ą°ą°ą°æ ą°¤ą°²ą±ą°²ą°æą°¦ą°ą°”ą±ą°°ą±ą°²ą°¤ą± ą°ą°¾ą°ą°ą°¾ą°ą±ą°ą±āą°²ą±ą°ą°æ ą°°ą°¾ą°²ą±ą°¦ą±. ą° ą°Øą±ą°Ŗą°„ą±ą°Æą°ą°²ą± ą°ą°¦ą°æą°µą°¾ą°°ą° వనిత ą°¤ą°²ą±ą°²ą°æą°¦ą°ą°”ą±ą°°ą±ą°²ą°ą± ą°ą°®ą± ą°øą±ą°øą±ą°”ą±ā ą°ą±ą°øą±ą°ą±ą°Øą±ą°Øą°ą±ą°²ą± ą°øą°®ą°¾ą°ą°¾ą°°ą° ą° ą°ą°¦ą°æą°ą°¦ą°æ. ą° ą°¤ą±ą°¤ą°æą°ą°ą°æ ą°µą±ą°§ą°æą°ą°Ŗą±ą°²ą± ą°ą°°ą°æą°ą°ą°²ą±ą°ą± వనిత ą°®ą±ą°¤ą°æ ą°ą±ą°ą°¦ą°æą°Øą°ą±ą°²ą± ą°ą°®ą± ą°¤ą°²ą±ą°²ą°æą°¦ą°ą°”ą±ą°°ą±ą°²ą± ą°ą°°ą±ą°Ŗą°æą°øą±ą°¤ą±ą°Øą±ą°Øą°¾ą°°ą±. ą°®ą±ą°¤ą°¦ą±ą°¹ą°¾ą°Øą±ą°Øą°æ ą°ą°ą°”ą°æą°Æą°¾ą°ą± ą°¤ą±ą°øą±ą°ą±ą°°ą°¾ą°µą°¾ą°²ą°ą°ą± ą°µą±ą°”ą±ą°ą±ą°ą°ą±ą°Øą±ą°Øą°¾ą°°ą±. ą°ą°ą°Ø ą°ą°°ą°æą°ą°æą°Ø ą° ą°Øą°ą°¤ą°°ą° ą°ą°®ą± ą°ą°°ą±ą°¤ ą°°ą°¾ą°ą°ą±ą°ą°” ą°¶ą°æą°µą°ą±ą°®ą°¾ą°°ą±āą°Øą± ą° ą°¦ą±ą°Ŗą±ą°²ą±ą°ą°æ ą°¤ą±ą°øą±ą°ą±ą°Øą±ą°Ø ą°ą°°ą±ą°²ą°æą°Øą°¾ ą°Ŗą±ą°²ą±ą°øą±ą°²ą± ą°µą°æą°ą°¾ą°°ą°£ ą°ą±ą°Ŗą°ą±ą°ą°¾ą°°ą±. America vachi ą°®ą°ą°ą°æą°ą°¾ ą°øą°ą°Ŗą°¾ą°¦ą°æą°ą°ą±ą°ą±ą°ą°ą±ą°Øą±ą°Ø ą°ą±ą°”ą°¾ ą° Dowry ą°µą±ą°§ą°æą°ą°Ŗą±ą°²ą± ą°ą°ą°¦ą± ą°°ą°¾ బాబౠ....Ā Quote
Recommended Posts