Satakarni_bali Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 1 minute ago, mekapichal_mnthmkora said: twaralo.. pichal vanikiche horror paiki lepe romance .,.. pichal pisikey sentiment tho oka story contribute chesta na DBians kosam.. @kiraak_poradu kaka nee speed chuste ma @Loudapati @Risky ni thokkesela unnav spamming tho.... leka @Risky new @avatarapurush @mekapichal_mnthmkora roopam lo digaada.... Quote
Maryadaramanna Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
Maryadaramanna Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 2 minutes ago, Satakarni_bali said: nee speed chuste ma @Loudapati @Risky ni thokkesela unnav spamming tho.... leka @Risky new @avatarapurush @mekapichal_mnthmkora roopam lo digaada.... naadi bhi same doubt @Satakarni_bali kaka ee pusky gade pichal spamming sestunnademo ani Quote
mekapichal_mnthmkora Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 3 minutes ago, jaffadaffa007 said: wait seyy vuncle.. TS masala kaluputunnadu story lo.. @xxxmen vuncle salahaaal meraku.. Quote
mekapichal_mnthmkora Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 4 minutes ago, Satakarni_bali said: nee speed chuste ma @Loudapati @Risky ni thokkesela unnav spamming tho.... leka @Risky new @avatarapurush @mekapichal_mnthmkora roopam lo digaada.... no @Satakarni_bali vuncle... I am different and @Risky is DBians Spam Sarvabhauma... cannot compete with him...kani @Risky baa spamming ni pisikeyyagalanu mana dbians support tho.. Quote
jaffadaffa007 Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 3 minutes ago, mekapichal_mnthmkora said: wait seyy vuncle.. TS masala kaluputunnadu story lo.. @xxxmen vuncle salahaaal meraku.. Quote
mekapichal_mnthmkora Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 4 minutes ago, Maryadaramanna said: naadi bhi same doubt @Satakarni_bali kaka ee pusky gade pichal spamming sestunnademo ani I donno @Risky ... if he is willing to support me in fighting spamming.. I can shake hands with @Risky I appreciate he talking good things about me.. Quote
Satakarni_bali Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 1 minute ago, mekapichal_mnthmkora said: no @Satakarni_bali vuncle... I am different and @Risky is DBians Spam Sarvabhauma... cannot compete with him...kani @Risky baa spamming ni pisikeyyagalanu mana dbians support tho.. emo uncle not nammable, @Risky onticheto DB ni nadipistunnadu ani AG lo talk.. anyways all the best @mekapichal_mnthmkora... Quote
Risky Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 7 minutes ago, Satakarni_bali said: nee speed chuste ma @Loudapati @Risky ni thokkesela unnav spamming tho.... leka @Risky new @avatarapurush @mekapichal_mnthmkora roopam lo digaada.... Quote
Risky Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 3 minutes ago, mekapichal_mnthmkora said: no @Satakarni_bali vuncle... I am different and @Risky is DBians Spam Sarvabhauma... cannot compete with him...kani @Risky baa spamming ni pisikeyyagalanu mana dbians support tho.. Quote
mekapichal_mnthmkora Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 Just now, Satakarni_bali said: emo uncle not nammable, @Risky onticheto DB ni nadipistunnadu ani AG lo talk.. anyways all the best @mekapichal_mnthmkora... Thn@ @Satakarni_bali baa.. Quote
Risky Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 1 minute ago, mekapichal_mnthmkora said: I donno @Risky ... if he is willing to support me in fighting spamming.. I can shake hands with @Risky I appreciate he talking good things about me.. GP VUncle Quote
Satakarni_bali Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 Just now, mekapichal_mnthmkora said: I donno @Risky ... if he is willing to support me in fighting spamming.. I can shake hands with @Risky I appreciate he talking good things about me.. deenitho confirm chesukovachu antava @Maryadaramanna Quote
Risky Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 1 minute ago, Satakarni_bali said: emo uncle not nammable, @Risky onticheto DB ni nadipistunnadu ani AG lo talk.. anyways all the best @mekapichal_mnthmkora... Quote
mekapichal_mnthmkora Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 Just now, Risky said: vasana pasigattesi ocheshnava @Risky baa.. U srk fan ray? Quote
Recommended Posts