samaja_varagamana Posted October 16, 2019 Report Posted October 16, 2019 Friend married a girl who looks fair. Ma vadu maadi poina kala jamoon la untadu. Pillodu as it is ma vadila puttadu. Now thanu being mother pillodu nallaga unadu ani sarigga treat cheyatle sontha thalli ey ila chesthada ani ma vadu hand banging. Dont joke about this...its a real issue he is facing. Quote
Popular Post BetaCat Posted October 16, 2019 Popular Post Report Posted October 16, 2019 ETV lo andam serial chupinchu 3 Quote
Sanathnagar_Satthi Posted October 16, 2019 Report Posted October 16, 2019 2 minutes ago, samaja_varagamana said: Friend married a girl who looks fair. Ma vadu maadi poina kala jamoon la untadu. Pillodu as it is ma vadila puttadu. Now thanu being mother pillodu nallaga unadu ani sarigga treat cheyatle sontha thalli ey ila chesthada ani ma vadu hand banging. Dont joke about this...its a real issue he is facing. Ame ni nallaga ayyela emaina cheyamanu bro me friend ni.. Quote
PCR_MURTY Posted October 16, 2019 Report Posted October 16, 2019 3 minutes ago, samaja_varagamana said: Friend married a girl who looks fair. Ma vadu maadi poina kala jamoon la untadu. Pillodu as it is ma vadila puttadu. Now thanu being mother pillodu nallaga unadu ani sarigga treat cheyatle sontha thalli ey ila chesthada ani ma vadu hand banging. Dont joke about this...its a real issue he is facing. good job mods 1 Quote
Quickgun_murugan Posted October 16, 2019 Report Posted October 16, 2019 5 minutes ago, samaja_varagamana said: Friend married a girl who looks fair. Ma vadu maadi poina kala jamoon la untadu. Pillodu as it is ma vadila puttadu. Now thanu being mother pillodu nallaga unadu ani sarigga treat cheyatle sontha thalli ey ila chesthada ani ma vadu hand banging. Dont joke about this...its a real issue he is facing. Papam aa pilla Quote
GullyBoy Posted October 16, 2019 Report Posted October 16, 2019 pillodiki fair and lovely koni ivvu Quote
samaja_varagamana Posted October 16, 2019 Author Report Posted October 16, 2019 3 minutes ago, PCR_MURTY said: good job mods na id ki unna reputation valle ee id lonchi eyalsi ochindi but TOMB ee weeekend quick pay chestha anadu payment Quote
Deadp0ol2 Posted October 16, 2019 Report Posted October 16, 2019 Tella pillalu kaavalante karronni enduk cheskundi. She wants dark dingdongs to play but dont want dark babies aa.. Quote
Scada Posted October 16, 2019 Report Posted October 16, 2019 12 minutes ago, samaja_varagamana said: Friend married a girl who looks fair. Ma vadu maadi poina kala jamoon la untadu. Pillodu as it is ma vadila puttadu. Now thanu being mother pillodu nallaga unadu ani sarigga treat cheyatle sontha thalli ey ila chesthada ani ma vadu hand banging. Dont joke about this...its a real issue he is facing. give it some time, As she starts spending time with kid, everything will become normal and she will accept the fact Vinadaniki routine rotta la unna, this will work. me personally seen few cases in my relatives 1 Quote
raaajaaa Posted October 16, 2019 Report Posted October 16, 2019 Me friend antha fair pillani m@tta kuduv chesukunada pelli Ayena ne lanti poramboku tho dosthanam chesinanduku me friend ki anthe kavali expexting these dailogs from @jesse_bb 1 Quote
Assam_Bhayya Posted October 16, 2019 Report Posted October 16, 2019 3 minutes ago, samaja_varagamana said: na id ki unna reputation valle ee id lonchi eyalsi ochindi but TOMB ee weeekend quick pay chestha anadu payment neeku ee weekend quick pay chestha annada, oh no, why late! naku last weekend pay chesadu bro. endo emo bro, malle mana offer letter lo EEO org ani undi. Quote
MagaMaharaju Posted October 16, 2019 Report Posted October 16, 2019 post partum depression emo. usually mothers ala undare. antha color concerned pilla why married your friend in first place. Quote
Spartan Posted October 16, 2019 Report Posted October 16, 2019 11 minutes ago, BetaCat said: ETV lo andam serial chupinchu Tanish gadu undevadu andulo ..a nalla pillodi la... Quote
Assam_Bhayya Posted October 16, 2019 Report Posted October 16, 2019 13 minutes ago, samaja_varagamana said: Friend married a girl who looks fair. Ma vadu maadi poina kala jamoon la untadu. Pillodu as it is ma vadila puttadu. Now thanu being mother pillodu nallaga unadu ani sarigga treat cheyatle sontha thalli ey ila chesthada ani ma vadu hand banging. Dont joke about this...its a real issue he is facing. Simply get her blacked !!! budhosthadi Quote
Recommended Posts