Popular Post ARYA Posted October 18, 2023 Popular Post Report Posted October 18, 2023 PULKA BROTHERSS... I KNOW MANAKI FEW WEEKS NUNCHI KASTAM GA UNDI ANI... EE TIME LO MANCHI BLOCKBUSTER BOMMA ICCHADU BALAYYA... INKA LETS CELEBRATE... LION LOKESH IS BACK FROM DELHI.. POTTA SHAH GADIKI PANCHE TADIPINCHADU... DEBBAKI NEXT WEEK BABU GARI RELEASE ANTA... 1 4 1 Quote
Popular Post Mental_Certificate Posted October 18, 2023 Popular Post Report Posted October 18, 2023 7 minutes ago, ARYA said: PULKA BROTHERSS... I KNOW MANAKI FEW WEEKS NUNCHI KASTAM GA UNDI ANI... EE TIME LO MANCHI BLOCKBUSTER BOMMA ICCHADU BALAYYA... INKA LETS CELEBRATE... LION LOKESH IS BACK FROM DELHI.. POTTA SHAH GADIKI PANCHE TADIPINCHADU... DEBBAKI NEXT WEEK BABU GARI RELEASE ANTA... 9 Quote
Popular Post tennisluvrredux Posted October 18, 2023 Popular Post Report Posted October 18, 2023 27 minutes ago, ARYA said: PULKA BROTHERSS... I KNOW MANAKI FEW WEEKS NUNCHI KASTAM GA UNDI ANI... EE TIME LO MANCHI BLOCKBUSTER BOMMA ICCHADU BALAYYA... INKA LETS CELEBRATE... LION LOKESH IS BACK FROM DELHI.. POTTA SHAH GADIKI PANCHE TADIPINCHADU... DEBBAKI NEXT WEEK BABU GARI RELEASE ANTA... Thanks baa already booked 20 tickets for friends and family eeyala saayantram jaatare maaku maaaaassss jaataraaaaaaa 3 Quote
BatthayiKaayalaBabji Posted October 19, 2023 Report Posted October 19, 2023 1 hour ago, tennisluvrredux said: Thanks baa already booked 20 tickets for friends and family eeyala saayantram jaatare maaku maaaaassss jaataraaaaaaa Quote
nag Posted October 19, 2023 Report Posted October 19, 2023 1 hour ago, tennisluvrredux said: 20 tickets for friends an 1 hour ago, ARYA said: PULKA BROTHERSS... I KNOW MANAKI FEW WEEKS NUNCHI KASTAM GA UNDI ANI... EE TIME LO MANCHI BLOCKBUSTER BOMMA ICCHADU BALAYYA... INKA LETS CELEBRATE... LION LOKESH IS BACK FROM DELHI.. POTTA SHAH GADIKI PANCHE TADIPINCHADU... DEBBAKI NEXT WEEK BABU GARI RELEASE ANTA... Nammedham Quote
futureofandhra Posted October 19, 2023 Report Posted October 19, 2023 1 hour ago, ARYA said: PULKA BROTHERSS... I KNOW MANAKI FEW WEEKS NUNCHI KASTAM GA UNDI ANI... EE TIME LO MANCHI BLOCKBUSTER BOMMA ICCHADU BALAYYA... INKA LETS CELEBRATE... LION LOKESH IS BACK FROM DELHI.. POTTA SHAH GADIKI PANCHE TADIPINCHADU... DEBBAKI NEXT WEEK BABU GARI RELEASE ANTA... jaffa on duty 1 1 Quote
pizzaaddict Posted October 19, 2023 Report Posted October 19, 2023 46 minutes ago, futureofandhra said: jaffa on duty Neeku happy ga 1 Quote
Sanjiv Posted October 19, 2023 Report Posted October 19, 2023 Jagan did not sponsor any car rallies in USA this time, huh?? Quote
chantilocalra Posted October 19, 2023 Report Posted October 19, 2023 20 minutes ago, Sanjiv said: Jagan did not sponsor any car rallies in USA this time, huh?? lol Quote
Recommended Posts