DrBeta Posted April 25, 2019 Report Posted April 25, 2019 2 minutes ago, BostonBullodu said: baa naa brain inka antha edagaledu... Y Quote
Amrita Posted April 25, 2019 Report Posted April 25, 2019 24 minutes ago, MagaMaharaju said: enduku ma akka @Amrita ni edipisthunnav Bgaa adigav atla collar pattukoni adugu Quote
Unityunity2 Posted April 25, 2019 Report Posted April 25, 2019 13 minutes ago, JollyBoy said: db problems r his own problems Edo Troll cheddam ani try chestunna.. Quote
Amrita Posted April 25, 2019 Report Posted April 25, 2019 26 minutes ago, JollyBoy said: @SeemaLekka already dead, not its @Pumpuhaar turn.. icu lo unnadu already Pichi matalu pichi veshalu. Dont say @SeemaLekka dead naku edupostundi Quote
BostonBullodu Posted April 25, 2019 Report Posted April 25, 2019 Just now, Amrita said: Bgaa adigav atla collar pattukoni adugu @JollyBoy still waiting for your response on @Pumpuhaar favorite dishes/restuarants Quote
Amrita Posted April 25, 2019 Report Posted April 25, 2019 23 minutes ago, MagaMaharaju said: LOL atla em cheyyadhu ma akka 1 Quote
BostonBullodu Posted April 25, 2019 Report Posted April 25, 2019 1 minute ago, DrBeta said: Y evo small city/town mentality madiii Quote
JollyBoy Posted April 25, 2019 Report Posted April 25, 2019 Just now, BostonBullodu said: @JollyBoy still waiting for your response on @Pumpuhaar favorite dishes/restuarants Quote
Amrita Posted April 25, 2019 Report Posted April 25, 2019 46 minutes ago, Unityunity2 said: I Think she is younger than you Young emundi old emundi naku chala perlu unnayi as i am basically GOD ela pilichina palukuta. Konta mandi Akka antunnaru Ma @BeerBob123 alias @Luke atha antadu and @shamsher_007 gundammatha antadu @PCR_MURTY ammamma antunnaru. I welcome all pilupus because i am basically GOD !!! Quote
BostonBullodu Posted April 25, 2019 Report Posted April 25, 2019 1 minute ago, Amrita said: Young emundi old emundi naku chala perlu unnayi as i am basically GOD ela pilichina pilusta. Konta mandi Akka antunnaru Ma @BeerBob123 alias @Luke and @shamsher_007 Atha antunnaru @PCR_MURTY ammamma antunnaru. I welcome all pilupus because i am basically GOD !!! na andala rakshasi ani @Pumpuhaar pilusthadu ata kadaa Quote
JollyBoy Posted April 25, 2019 Report Posted April 25, 2019 1 minute ago, Amrita said: Young emundi old emundi naku chala perlu unnayi as i am basically GOD ela pilichina pilusta. Konta mandi Akka antunnaru Ma @BeerBob123 alias @Luke and @shamsher_007 Atha antunnaru @PCR_MURTY ammamma antunnaru. I welcome all pilupus because i am basically GOD !!! 1 Quote
Amrita Posted April 25, 2019 Report Posted April 25, 2019 2 minutes ago, JollyBoy said: I am a great cook and fantastic eater . No one can meet my capacities. Quote
DrBeta Posted April 25, 2019 Report Posted April 25, 2019 4 minutes ago, BostonBullodu said: evo small city/town mentality madiii I never lived in a city growing up. Only small town. Quote
Unityunity2 Posted April 25, 2019 Report Posted April 25, 2019 24 minutes ago, MagaMaharaju said: ne badha endhi madhyalo Troll cheddamani try chestunna .. Vaunty ...feel avvaku Quote
Amrita Posted April 25, 2019 Report Posted April 25, 2019 9 minutes ago, BostonBullodu said: @JollyBoy still waiting for your response on @Pumpuhaar favorite dishes/restuarants My @Pumpuhaar loves chicken biryani. He loves hyderabadi haleem, galawat kebabs, kashmiri mutton tujji. He also love pani poori, pav bhajji, pakaros, samsosa tagda and mirchi bhajji. He loves Shahi tukda ,rasmalai, Shrikhand , kheer and fruit custard. But konni nakosam compromise ayyi manesadu Quote
Recommended Posts